Ve? o LD Prestranek

Anketa

Kateri letni ?as vam najbolj ugaja za lov?
 

PrijavaS Češke poročajo o prvih dveh primerih Afriške prašičje kuge
Četrtek, 29 Junij 2017 09:10

Afriška prašičja kuga nas vedno znova preseneča in tudi tokrat je naredila nepričakovan preskok proti Sloveniji. S prejšnje 900-kilometrske oddaljenosti (Poljska) se je ta teden Sloveniji približala na le 600 kilometrov (Češka), kjer je češko kmetijsko ministrstvo 27. junija 2017 potrdilo prva primera pri divjem prašiču. Presenečenje je toliko večje, ker je bil pred tem najbližji pozitiven primer od lokacije na Češkem oddaljen cca. 400 km.

Več...

 
Tekmovanje v streljanju z risanico - Postojnsko Bistriška ZLD
Ponedeljek, 26 Junij 2017 06:38

V nedeljo, 25. junija 2017, je na podlagi programa izobraževanj Postojnsko Bistriške ZLD, potekalo regijsko tekmovanje v streljanju s puško risanico pri lovskem domu LD Bukovca na Pavlici. Tekmovanja se je letos udeležilo 9 ekip in sicer iz LD Bukovca, LD Gradišče Košana, LD Hrenovice, LD Pivka, LD Prem, LD Prestranek in LD Zemon.

 

Ekipno je prvo mesto v streljanju osvojila LD Bukovca III., drugo mesto LD Hrenovice, tretje mesto LD Bukovca I. ter četrto mesto LD Pivka.

Med posamezniki je prvo mesto osvojil Klemen Volk iz LD Bukovca, drugo mesto Jernej Bittner iz LD Hrenovice, tretje mesto Robert Smrdel iz LD Pivka ter četrto mesto Albert Lagoj iz LD Gradišče Košana.

Ekipo LD Prestranek so zastopali Simon Bole, Jurij Brazavšček in Žan Zupan. Med posamezniki je Jurij Brezavšček osvojil 9. mesto.

 

 

 

 

 
Furmanski praznik
Torek, 12 Julij 2016 08:28

Stalna sestava ekipe LD Prestranek Bole Franko in Jernej Versolato je na 25. Furmanskem prazniku v Postojni 3. 7. 2016, osvojila 4. mesto v izboru kuhanja najboljšega lovskega golaža.

1. mesto je osvojila ekipa LD Bukovje, 2. mesto ekipa LKD Postojna in 3. mesto LD Črna jama.

 
Strelska tema z risanico PB ZLD
Nedelja, 12 Junij 2016 14:48

V organizaciji Postojnsko Bistrike ZLD je v nedeljo, 5. junija 2016 na podlagi programa izobraevanj, potekalo regijsko tekmovanje v streljanju s puko risanico v Studenem.

Ekipno je prvo mesto v streljanju osvojila LD Gradi?e Koana, drugo mesto LD ?rna jama ter tretje mesto LD Prestranek v sestavi Matej Ozbi?, Dario Hora?ek in Simon Bole.

Med posamezniki jeDario Hora?ek osvojil 5. mesto.

 


Stran 1 od 7
free pokerfree poker

Iskanje

Lovska druina Prestranek
Ulica padlih borcev 7

6258 Prestranek

© 2013 LD Prestranek. Vse pravice pridržane. All rights reserved. Fotografije in teksti na spletni strani so avtorsko delo, zato je njihova uporaba brez predhodnega dovoljenja avtorjev prepovedana.